Despre mine

Sunt avocat, membru al Baroului București. Sunt licențiat în drept la Universitatea din București și dublu licențiat în studii economice la Academia de Studii Economice din București (specializarea Management în 2008 și specializarea Finanțe-Bănci în 2009).

De-a lungul timpului, am coordonat activitățile a două asociații:

Asociația Manageri în Dialog (fondată în 2007), prin intermediul căreia am organizat cursuri acreditate de Ministerul Educației și de Ministerul Muncii (Manager proiect și Competențe Antreprenoriale) și am coordonat peste 11 proiecte finanțate din fonduri nerambursabile, instruind gratuit peste 600 de tineri din țară în domeniul accesării fondurilor nerambursabile.

și

Asociația ASAGRI (fondată în 2010), al cărei scop este promovarea domeniului geopoliticii în rândul tinerilor din România, prin intermediul portalului de analize geopolitice GEOPOLITICS.RO și a evenimentelor și școlilor de vară organizate.

Marea mea pasiune este geopolitica și studiul dreptului internațional public.

De aceea, în perioada 2008-2010 am urmat cursurile masterului “Geopolitică și Relații Economice Internaționale” din cadrul Facultății de Relații Economice Internaționale a Academiei de Studii Economice din București, iar în prezent sunt doctorand în geopolitică la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Acesta este un blog în care îmi exprim opiniile juridice, încercând să explic pe înțelesul tuturor unele dintre instituțiile dreptului românesc în ansamblu.

Opiniile mele despre subiectele legate de geopolitică le găsiți fie în limba română (pe site-ul Geopolitics.ro, secțiunea Editorial), fie în limba engleză  (pe blogul Geopoliticians.com).